Je wordt niet zomaar twee keer de best geteste e-bike

Eerste premium e-bike uit DuitslandEbike Das Orginal is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. Made in Germany en handgemaakt. Het zijn e-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ook de garanties zijn premium: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar op de accu en 2 jaar op alle overige componenten.

Handgemaakt met passie voor perfectie

Elke Ebike Das Original is met de hand gemaakt door één constructeur. Dat betekent geen ouderwetse lopende band meer. Op één werkplek wordt de gehele e-bike geproduceerd en is de betrokken constructeur verantwoordelijk voor de eindkwaliteit. Een moderne productiewijze die de kwaliteit naar een hoog niveau tilt en het individualiseren van e-bikes beter mogelijk maakt.

High-tech frames

Alle frames van E-bike Das Original zijn gemaakt van Hydroform-Aluminium. Zeer stijf, lichtgewicht, en mede door de 2-tone lak slank, chique en herkenbaar ogend. De optimale ergonomie zorgt voor een perfecte zitpositie en de rijstabiliteit is best in class, ook op hogere snelheden (gewaardeerd met het cijfer 10 in de ANWB e-bike test 2019). Ebike Das Original levert als eerste de derde generatie intube frames. Op alle frames rust een garantie van dertig jaar.

Uitsluitend Bosch motoren en accu’s
Elke Ebike Das Original is uitgerust met een Bosch aandrijfsysteem. Altijd sterk, comfortabel, stil en zuinig. De accucapaciteit is opvallend hoog, tot 625 Wh en dat garandeert een krachtige ondersteuning en een hoge actieradius. Op elke accu wordt vier jaar garantie verstrekt.

Componenten. Alleen het beste is goed genoeg

De kwaliteit van het frame en de componenten maken samen een top e-bike. Ebike Das Original monteert uitsluitend premium en voor e-bikes gecertificeerde componenten. Met motoren en accu’s van Bosch en componenten van merken als Shimano, Enviolo, Magura, Rohloff, Ergotec, SKS Germany, Continental, Hermans, AXA, ABUS, KMC, Suntour, Rockshox en Racktime.

Breed assortiment

Het assortiment van Ebike Das Original omvat een groot aantal premium e-bikes voor mannen en vrouwen, met naar keuze de accu aan of in het frame. Er is keuze uit citybikes met lage instap, comfortabele tourbikes en sportieve crossbikes en mountainbikes, met verschillende motoren, uitvoeringen en kleuren. Kenmerkend voor alle modellen is dat je er niet meer vanaf wilt stappen. Dat is al meerdere keren bevestigd in gewonnen gebruikerstesten van de Telegraaf/Fietsersbond, ANWB en Electrorad.