Ebike Das Original-fietstassen

Maak uw e-bike compleet

Catalogus
in de brievenbus!
Vraag hem hier aan
Ebike Das Original

Handig voor een boodschapje


Maak uw e-bike compleet met een van de stijlvolle Ebike Das Original-fietstassen. Qua vorm, functie en uitvoering passen ze naadloos bij uw nieuwe fiets. Handig voor een boodschapje, maar net zo handig voor als u langer op pad gaat. Goed om te weten; er past meer in dan u denkt. Ebike Das Original heeft twee modellen fietstassen. We stellen ze graag aan u voor.

BERLIN RACKTIME DOUBLE  - Kleur: Zwart
32 liter inhoud - € 94,50
Deze dubbele fietstas is gemaakt van waterafstotend polyester. Hij past op zowel smalle als bredere Racktime bagagedragers en wordt geleverd met een voorgemonteerde Snapit adapter. Het plaatsen van de tas gaat met een klik en je haalt ‘m er in een handbeweging weer af. Aan de binnenkant is er een hoofdvak en een extra ritsvak. De beide tassen sluit je af met een snelsluiting en voor extra zichtbaarheid is de tas voorzien van reflectiestroken aan beide zijden. 

CHIEMSEE RACKTIME DOUBLE  - kleur: rood/zwart
30 liter inhoud - € 94,50

Deze dubbele fietstas is gemaakt van waterafstotend polyester. Hij past op zowel smalle als bredere Racktime bagagedragers en wordt geleverd met een voorgemonteerde Snapit adapter. Het plaatsen van de tas gaat met een klik en je haalt ‘m er in een handbeweging weer af.  Aan de binnenkant is er een hoofdvak, een extra ritsvak aan de bovenkant van de flap, en verschillende kleinere vakken. De beide tassen sluit je af met een snelsluiting en voor extra zichtbaarheid is de tas voorzien van reflectiestroken aan drie zijden.

Vind een dealer bij u in de buurt
Met de hand gemaakt in Duitsland

dat zegt genoeg

 

Ebike Das Original

Het is ons specialisme

Onze e-bikes zijn ontwikkeld als e-bike en niet als ‘een fiets met een accu’. Het is ons specialisme. De techniek, de hoogwaardige componenten, het design en het frame; alles is op elkaar afgestemd. Dat garandeert een uniek zitcomfort, heerlijke rijeigenschappen en een veilig, vertrouwd gevoel als u onderweg bent