Je wordt niet zomaar twee keer de best geteste e-bike

4 jaar accugarantie


Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Ebike Das Original. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij e-bikes van de allerhoogste kwaliteit aanbieden. Deze kwaliteit waarborgen wij door 4 jaar garantie te geven op de werking van de accu. De capaciteit zit hier niet bij inbegrepen. Tevens is intensief commercieel gebruik uitgesloten van de garantie.

De accucapaciteit is opvallend hoog, tot maximaal 625 Wh en dat zorgt voor een krachtige ondersteuning en een hoge actieradius. Meer over actieradius

Op de overige Bosch-technologie delen (motor, motorbesturing, display en opladers) geven wij 2 jaar garantie. De slijtagedelen zoals de versnellingsnaaf, ketting en kettingbladen, banden en remsystemen zijn uitgezonderd van de garantie.

Altijd krachtig


Ebike Das Original monteert vier verschillende Bosch-motoren. Van de comfortabele lichte en stille Active tot de Performance CX motor met een koppel van 75 Nm! Zeker in combinatie met de Bosch Powertube 625 Wh bedwing je met de Performance CX met gemak de steilste hellingen en trails. Bosch staat garant voor premium techniek en levert prestaties in stilte en zonder trillingen.