Je wordt niet zomaar twee keer de best geteste e-bike

Ebike Das Original presenteert eerste Speed Pedelec op Velofollies

Tot 1000 Wh accu en standaard met Bosch Magura ABS

Ebike Das Original verbreedt haar assortiment van handgemaakte premium E-bikes met de eerste Speed Pedelec: de SHS002+. Het merk heeft inmiddels een naam hoog te houden op gebied van kwaliteit, veiligheid en rijeigenschappen. Voor een Speed Pedelec zijn deze eigenschappen extra belangrijk. Ebike Das Original waarborgt dat met een zeer stijf lichtgewicht frame uit Hydroform-Aluminium, de Bosch New Performance CX HS motor in combinatie met Enviolo en Gates CDX, een Intube batterij van 500Wh met de optie voor een extra 500Wh batterij op het frame, en Bosch Magura ABS (anti-blokkersysteem) dat voldoet aan de nieuwe veiligheidseisen voor pedelecs.

Ook de overige componenten van deze Pedelec zijn van hoge kwaliteit, zoals de Busch & Müller verlichting (150 Lux) en de brede Continental City/Cruise E 47 buitenbanden. Voor rijders in heuvelachtig of bergachtig gebied is een SHS003 Shimano XT-uitvoering op bestelling leverbaar.

De garanties van Ebike Das Original zijn ook op deze Speed Pedelec zeer uitgebreid, met 30 jaar op het frame, 4 jaar op de accu en 2 jaar op alle overige componenten.

Primeur op Velofollies!
De Speed Pedelec SHS002+ én SHS003 zijn voor het eerst te zien op de stand van Ebike Das Original op Velofollies, 17 t/m 19 januari te Kortrijk, standnummer 320A. In april 2020 zijn deze nieuwe modellen leverbaar, met een zeer concurrerende prijsstelling.