Je wordt niet zomaar twee keer de best geteste e-bike

Eindelijk een premium e-bikemerk van dealers voor dealers

Ebike Das Original produceert Duitse, handgemaakte premium e-bikes. In recente testen (Telegraaf, Fietsersbond) kwamen zij als winnaar uit de bus. Bijzonder is ook dat deze e-bikes door dealers aan dealers worden geleverd. Op dit moment heeft Ebike Das Original nog ruimte voor maximaal vijftien dealers. Op de E-bike Xperience gaat het merk met potentiële dealers in gesprek. Ebike Das Original is te vinden op stand 2.E024.

Ebike Das Original is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. Twee Duitse ondernemers, met ervaring bij het automerk Lotus en in de exclusieve fietsbranche, zagen ruimte voor een premium e-bikemerk, ‘made in Germany’ en handgemaakt. E-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, zowel qua techniek als design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-/kwaliteitverhouding. Het resultaat is een breed assortiment van solide e-bikes voor stad, toer, race en ATB, waar je gewoon niet meer vanaf wilt stappen. Met unieke garanties: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar op de Bosch accu en 2 jaar op alle overige componenten.

Bosch-motoren en hoogwaardige componenten
Ebike Das Original levert e-bikes met de tweede generatie intube frames. Motoren zijn van Bosch, met Bosch accu’s tot 500 Wh, voor een krachtige ondersteuning en een grote actieradius. Aan het uitzonderlijk stijve frame zijn uitsluitend hoogwaardige componenten gemonteerd, zoals van Shimano, Enviolo, Magura, Rohloff, Ergotec, SKS Germany, Continental, Hermans, AXA, ABUS, KMC, Suntour, Rockshox en Racktime. De kwaliteit van frame en componenten maken immers een sterke e-bike.

Hoe oordeelt de pers over Ebike Das Original?
Er is vermoedelijk geen ander e-bike merk waarover de pers zo snel zo lovend was en is. Bij de introductie in 2014 won Ebike Das Original direct de ‘Beste nieuwe merk 2014-award’. Daarna volgden er heel positieve reviews van toonaangevende media. Zo concludeerde het ‘gründlich’ testende Electrorad: “Een elegante en krachtig ondersteunde e-bike met zeer goede en comfortabele rijeigenschappen en wegligging bij lage en hoge snelheden, een heel prettige zitpositie, zeer goede remmen en soepel fietsend, ook zonder motorondersteuning.”

Uit recente testen van De Telegraaf, de Fietsersbond en de ANWB kwamen vrijwel dezelfde conclusies. Bovendien had Ebike Das Original – heel bijzonder – steeds de hoogste gebruikersscore. Het bevestigt de missie van Ebike Das Original om premium e-bikes op de markt brengen waar je gewoon niet meer vanaf wilt stappen.

Van vakbroeders voor vakbroeders
Fietsfabrikanten hebben de neiging om dealers onder druk te zetten. Bij Ebike Das Original ligt dat anders. Zij leveren als dealer aan dealers en denken, praten en handelen dus als een dealer. Zij staan voor een open en eerlijke samenwerking, zonder onnodige eisen en verplichtingen, met goede prijzen, marges en service. Ebike Das Original biedt een partnerschap waar bij anderen meestal alleen over gesproken wordt.

Ebike Das Original zoekt nog 15 dealers
In Nederland zijn er nu 85 dealers van Ebike Das Original. Streven is 100 dealers per eind 2019, dus wordt nog gezocht naar 15 sterke dealers. Niet elke dealer komt ervoor in aanmerking. Belangrijk is dat de dealer een echte e-bikedealer is, passie toont en wil groeien met Ebike Das Original. De Duitse kwaliteit, gunstige prijs-/prestatieverhouding en unieke garanties op frame, accu en e-bike beloven hen dan prima omzetkansen.

Interesse om dealer te worden?
Heeft u interesse om dealer te worden van Ebike Das Original? Mail dat dan op info@ebikedasoriginal.nl of bel (0413) 76 70 66.

Bron Tweewieler

Laatste nieuws


KBC kiest voor leasepilot met Ebike Das Original

KBC kiest voor leasepilot met Ebike Das Original

Ebike Das Original heeft kans gezien om op de merkenlijst te komen die KBC Autolease inzet voor hun KBC Fietsleasing. Vooralsnog gaat het om een pilootovereenkomst van een jaar.

Ebike Das Original presenteert eerste Speed Pedelec op Velofollies

Ebike Das Original presenteert eerste Speed Pedelec op Velofollies

Tot 1000 Wh accu en standaard met Bosch Magura ABS

Fietsbranche maakt zich op voor run op e-bikes

Fietsbranche maakt zich op voor run op e-bikes

De fietsbranche maakt zich op voor een ware run op stekkerfietsen in 2020, omdat per 1 januari de nieuwe bijtellingsregeling van kracht geworden is. Dat meldt het Algemeen Dagblad in een publicatie....

2019-Oorkonde Ebike Das Original naar Juwett

2019-Oorkonde Ebike Das Original naar Juwett

DEURNE – Juwett Tweewielers uit Deurne kreeg onlangs de Ebike Das Original oorkonde 2019 uitgereikt. Rob Laarman van E-Bike Factory reikte ‘m uit en prijst de ondernemer als een voorbeel...

Meer ›