Je wordt niet zomaar twee keer de best geteste e-bike

Nieuwe collectie Ebike Das Original op E-Bike Xperience

Ebike Das Original presenteert speciale Dutch-modellen voor de Nederlandse markt op E-Bike Xperience (2-4 maart). De importeur van Ebike Das Original is Ebike Factory in Uden. In Duitsland is het merk al succesvol, en nu zijn er nieuwe modellen speciaal voor de Nederlandse markt.

De fietsen van Ebike Das Original worden geproduceerd in Duitsland, nabij Osnabrück. “Voor deze e-bikes hebben we nieuwe frames ontwikkeld. Ze zijn succesvol in Duitsland en nu klaar voor de Nederlandse markt met speciale Dutch-modellen”, zegt importeur Ebike Factory.

Bosch accu’s en motoren
“Wij bouwen de fiets met premium onderdelen zoals de nieuwe Bosch Powertube 500 Wh accu’s en de Bosch Active Line Plus motor. Framebelasting tot 140 kg is geen probleem. Wij zijn zo overtuigd van onze e-bikes dat we 30 jaar framegarantie geven”, aldus de importeur.

Ebike Das Original exclusief voor de vakhandel
Ebike Factory is opgericht door John Vermeulen, Ronald Breeman, Mark Vermeulen en Rob Laarman. “Samen hebben we meer dan 70 jaar ervaring in de fietsbranche. We weten wat de dealer nodig heeft om geld te verdienen. De e-bikes van Ebike Das Original zijn ontwikkeld door vakbroeders, exclusief voor de vakhandel. We focussen op veel aandacht en voordelen voor de dealer, in plaats van voor de fabrikant”, zegt de importeur. Die verder ‘een unieke samenwerking die gericht is op de vakhandel’ beloofd. “Met ondersteuning en exclusiviteit voor dealers binnen een bepaald verkoopgebied.”

De collectie van Ebike Das Original is te zien op de E-Bike Xperience, op 2,3 en 4 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bron Tweewieler

Laatste nieuws


Waarom fietsen extra bescherming tegen corona biedt

Waarom fietsen extra bescherming tegen corona biedt

Social Distancing werkt optimaal op de fiets, zo concludeert de Duitse overheid. Bovendien sterk je je longen en kun je ook anderen niet besmetten. Wie mobiel wil blijven in tijden van corona, ka...

Virologen zien fietsen als perfecte zelfbescherming

Virologen zien fietsen als perfecte zelfbescherming

EWIJK – De in Corona gespecialiseerde virologen hebben er geen enkel bezwaar tegen als mensen in deze tijden ervoor kiezen om de fiets te pakken. Sterker nog, het wordt juist aanbevolen. Vi...

Ebike Das Original pakt MFI distributie op

Ebike Das Original pakt MFI distributie op

Sinds kort wordt de productlijn van My Future Innovation (MFI) in de Benelux vertegenwoordigd door Ebike Das Original. Daarmee is tijdens de E-Bike Xperience vorige week een eerste start gemaakt....

KBC kiest voor leasepilot met Ebike Das Original

KBC kiest voor leasepilot met Ebike Das Original

Ebike Das Original heeft kans gezien om op de merkenlijst te komen die KBC Autolease inzet voor hun KBC Fietsleasing. Vooralsnog gaat het om een pilootovereenkomst van een jaar.

Meer ›