Je wordt niet zomaar twee keer de best geteste e-bike

Rohloff E-14


Het nieuwe elektronische Rohloff E-14 schakelsysteem verhoogt de lat voor het schakelen van E-bikes transmissies. Nooit eerder was schakelen zo gemakkelijk, intelligent en comfortabel. Dit alles gecombineerd met de legendarische Rohloff-kwaliteit. De nieuwe E-14 van Rohloff synchroniseert perfect met de Bosch middenmotoren en de legendarische Rohloff SPEEDHUB 500/14. Zowel Tourfietsers, vakantiefietsers als mountainbikers kunnen nu profiteren van het unieke, snelle en faalvrije schakel-systeem!

Eén druk op de knop is voldoende om automatisch de motorafhankelijke kracht bij de transmissie te verminderen en de SPEEDHUB te laten schakelen. Als de knop ingedrukt wordt gehouden, schakelt het E-14-schakelsysteem in volgorde achter elkaar 3-versnellingen uit, indien nodig door alle 14 versnellingen. Zelfs als de fietser stilstaat schakelt het E-14-systeem automatisch over naar een voorgeprogrammeerde versnelling om zo opnieuw te starten in een lichter verzet. De Rohloff E-14 is het meest efficiënte en duurzame schakelsysteem dat beschikbaar is voor middenmotor E-bikes.

Legendarische basis


De E-14 is ontworpen als aanvulling op de SPEEDHUB 500/14. Het is een samenwerking die de basis vormt en zorgt voor de duurzaamheid van het Rohloff E-14 schakelsysteem. De SPEEDHUB heeft in de afgelopen 20 jaar zijn reputatie bewezen als de meest duurzame en betrouwbare versnellingsnaaf op aarde. Ook na revolutie van Elektrische fietsen zal de SPEEDHUB een belangrijke rol vervullen. De Rolhoff is de enige versnellingsnaaf die de fietstransmissie icm met middenmotoren, die zeer hoge krachten levert, kan weerstaan ​​en zo een langere levensduur garandeert.

Met 14 echte versnellingen, een totaal versnellingsbereik van 526% en het hoogste rendement van elke fietsversnellingsnaaf, vormt de Rohloff SPEEDHUB 500/14 de duurzame basis van elke premium, krachtige e-bike en S-Pedalec (45 km / h).

Het E-14-schakelsysteem bestaat uit 2 hoofdcomponenten: - de op het stuur gemonteerde elektronische bedieningsunit en de SPEEEDHUB gemonteerde shifter unit. Om ervoor te zorgen dat deze componenten relevant zijn en compatibel zijn met toekomstige ontwikkelingen, hebben we het E-14 schakelsysteem Bluetooth LE compatibel gemaakt om software-updates, aangepaste functies en app-connectiviteit te accepteren.

Effectief met bosch


Zowel Intuvia- als Nyon Bosch-displays zullen de versnellingsindicator voor SPEEDHUB's met E-14 uitgerust integreren. Ze zullen ook veel meer laten zien...

Het Bosch eBike-systeem synchroniseert zichzelf automatisch met de Rohloff E-14. De voordelen hiervan worden meteen duidelijk zodra u op pad gaat. Een lichte druk op een knop verlaagt het motorkoppel om een ​​zijdezachte beweging tussen versnellingen mogelijk te maken. Het geheim is een ultrasnelle shiftsnelheid van 180ms in combinatie met een onmiddellijke daling van het uitgangskoppel van de Bosch-motor. Geen enkel ander elektronisch fiets- schakelsysteem dat tot nu toe beschikbaar is, kan met deze snelheid concurreren.

Verdere schakelcomfort wordt bereikt dankzij een geïntegreerde multi-shift en automatische terugschakel functies. Druk een shift-knop in en houd deze ingedrukt om sequentieel te schakelen in stappen van 3 versnellingen - ongeacht de richting, dwars door het bereik met 14 versnellingen. En wanneer u tot stilstand komt, zal het E-14-schakelsysteem automatisch de SPEEDHUB terugschakelen naar de voorgeprogrammeerde versnellings, U bent weer klaar om te gaan.

Nooit eerder was schakelen zo gemakkelijk, intelligent en comfortabel.
Bekijk hier de C001+ met Rohloff E-14

Laatste nieuws


Waarom fietsen extra bescherming tegen corona biedt

Waarom fietsen extra bescherming tegen corona biedt

Social Distancing werkt optimaal op de fiets, zo concludeert de Duitse overheid. Bovendien sterk je je longen en kun je ook anderen niet besmetten. Wie mobiel wil blijven in tijden van corona, ka...

Virologen zien fietsen als perfecte zelfbescherming

Virologen zien fietsen als perfecte zelfbescherming

EWIJK – De in Corona gespecialiseerde virologen hebben er geen enkel bezwaar tegen als mensen in deze tijden ervoor kiezen om de fiets te pakken. Sterker nog, het wordt juist aanbevolen. Vi...

Ebike Das Original pakt MFI distributie op

Ebike Das Original pakt MFI distributie op

Sinds kort wordt de productlijn van My Future Innovation (MFI) in de Benelux vertegenwoordigd door Ebike Das Original. Daarmee is tijdens de E-Bike Xperience vorige week een eerste start gemaakt....

KBC kiest voor leasepilot met Ebike Das Original

KBC kiest voor leasepilot met Ebike Das Original

Ebike Das Original heeft kans gezien om op de merkenlijst te komen die KBC Autolease inzet voor hun KBC Fietsleasing. Vooralsnog gaat het om een pilootovereenkomst van een jaar.

Meer ›