13 april 2020 - testdag bij Rob Scheurs Rijwielservice

Rijwielservice Rob Schreurs kent zijn oorsprong vanaf 2004. Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest als rijwieltechnicus is er besloten om in 2004 een eigen zaak te starten. In de garage werd plaats gemaakt, gereedschap werd aangeschaft en leveranciers werden benaderd. Al snel wisten de eerste klanten hun weg naar de rijwielservice te vinden. Wij zijn heel klein begonnen, met slechts enkele fietsen per week.

Al snel bleek dat de garage te weinig ruimte bood. Het aantal reparaties groeide flink en na het betrekken van de woning aan Speelhuijs te Nederweert waren er meerdere garages nodig om alle fietsen een plaatsje te geven.
Een verhuizing naar Nederweert bleek een enorme boost voor de naamsbekendheid van de rijwielservice.
Onze klantenkring groeide gestaag, niet alleen wisten klanten uit het Nederweertse ons te vinden, maar ook uit alle omliggende dorpen en ver daarbuiten kwamen de fietsen ter reparatie naar de werkplaats in Nederweert.

De garages werden te klein en besloten werd om een nieuwe woning te gaan bouwen mét een grotere werkplaats om het grote aanbod aan reparaties te kunnen hanteren. Hierbij rekening houdend met het feit dat de service, die de klanten van ons gewend waren, gewaarborgd bleef.

Eind 2016 werd er besloten om de woning te verkopen en over te gaan tot het aankopen van een winkelpand met bovenwoning. Deze ruimte hebben wij gevonden aan de St. Rochusstraat 8a te Nederweert (Budschop). De winkelruimte is aangepast naar onze eigen stijl, en de bovenwoning is gereed gemaakt. Inmiddels is de verhuizing voltooid en is de winkel geopend, een droom is hiermee werkelijkheid geworden.

Meer informatie over Rob Scheurs Rijwielservicen vindt u hier

Adres:
St. Rochusstraat 8a
6031 BH Nederweert

Telefoon:
0495 840 841
06 558 323 87

Meer testdagen


Alle testdagen worden verplaatst

Alle testdagen worden verplaatst

Conform de richtlijnen van de overheid organiseert en faciliteert Ebike Das Original tot 1 juni 2020 geen testdagen. We doen ons best om de testdagen na 1 juni opnieuw in te plannen. Onze ex...

Meer ›
We vinden het belangrijk om het ambacht uit te stralen in onze winkel.