Heel Holland fiets

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april a.s. vindt voor de tweede keer het E-Mobility Festival HEEL HOLLAND FIETST plaats in het Dutch Bicycle Centre en Ebike Das Original is erbij.

Het meest bijzondere van dit evenement is de unieke samenwerking met de tien grootste werkgevers uit de regio Nijmegen-Arnhem, zoals Radboud Universiteit plus het Medisch Centrum, ZZG groep, Zorgboog, Bibliotheek, Politie, CWZ, Hyster, HAN, ROC en Haskoning DHV.

Naar website

Libelle Zomerweek 2019

Vanaf medio maart 2019 kan je kaarten bestellen voor de Libelle Zomerweek 2019 
Deze zal plaatsvinden op donderdag 23 t/m woensdag 29 mei en wij zijn er bij!

IJmeerdijk 1 1309 BA Almere

Meer info volgt maar neem alvst een kijkje op de website van Libelle Zomerwerken

Naar website

E-bikes en Schoolfietsen proberen op Circuitpark Zandvoort!

We leggen elk jaar steeds méér kilometers af, mede dankzij de stijgende populariteit van elektrisch fietsen. Fietst u eigenlijk al elektrisch? Benieuwd of een elektrische fiets iets voor u is? Kom zondag 16 juni naar Zandvoort en dan is dit de ideale optie om hier achter te komen! Kom net als Max Verstappen langs start/finish, alleen dan niet met een Formule 1 wagen maar met de E-bike en/of Schoolfiets! 

Naar website

E-bike Xperience Utrecht 2020 - Wij zijn er weer bij!

E-bike Xperience is hét grootste testevent voor e-bikes. Tienduizenden potentiële (en kooplustige) e-bike rijders gaan hier op zoek naar hun volgende e-bike of speed pedelec. De uitdagende indoor testparcours, e-powered by Bosch, zijn voorzien van verschillende ondergronden en obstakels zodat de e-bike in alle situaties getest wordt. Het e-bike theater is de plek om informatieve sessies te volgen die helpen bij de juiste keuze voor de toekomstige e-bike.

Eén ding is zeker, na een bezoek aan E-bike Xperience is de keuze voor de e-bike gemaakt.

De datum van het grootste e-bike testevent in de Jaarbeurs is Utrecht voor 2020 is al bekend!

Vrijdag 28 februari:  12:00 - 17:00 uur
Zaterdag 29 februari:  10:00 - 17:00 uur
Zondag 1 maart:  10:00 - 17:00 uur

Aftermovie E-bike Xperience 2019