De Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar de nazomer van 2020

Er is een hoop gaande in Nederland door het coronavirus (COVID-19). Het zijn omstandigheden waarin iedereen zich inzet om het zo goed mogelijk te doen.  

De veiligheid en gezondheid van de Libelle Zomerweek exposanten, bezoekers, leveranciers, medewerkers en artiesten staan altijd voorop. Daarom is er besloten om de Libelle Zomerweek te verplaatsen naar de nazomer van 2020 (medio augustus/september). En ook omdat het een moeilijke tijd is voor de gehele branche en we op deze manier de financiële tegenvallers voor alle betrokkenen zoveel mogelijk proberen te beperken. 

De exacte datum volgt zo snel mogelijk.

We houden je uiteraard op de hoogte van de verdere voorbereidingen en maken er in de nazomer natuurlijk een groot feest voor vriendinnen van! 

Blijf gezond en veel succes in deze uitzonderlijke periode. We hopen je te zien in de nazomer! 

De Libelle Zomerweek gehouden van donderdag 14 tot en met woensdag 20 mei op het Almeerderstrand in Almere.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om een bomvol en gevarieerd programma neer te zetten. Een tipje van de sluier?

Tijdens de Libelle Zomerweek is het de hele week feest, swing en dans mee met optredens van topartiesten! Geniet bijvoorbeeld van de latin vibes van Rolf Sanchez of zing mee met de grote hit Vrede van Ruth Jacott. Driemaal per dag is het Libelle Theater één groot stijlwalhalla en kun je volop inspiratie opdoen tijdens de swingende modeshows. Spot de leukste zomerse mode van Ter Stal of gave zomerse schoenen van Van Haren. Heel fijn: alles wat voorbijkomt op de catwalk, is direct te shoppen op de Zomerweek. Tijdens de Libelle Zomerweek zijn er meer dan 15.000 workshopplekken beschikbaar. Wil jij iets moois maken, iets nieuws leren of inspiratie opdoen? Volg bijvoorbeeld een workshop waar je alles leert over klussen. Ben jij liever creatiever bezig? Leer dan handletteren of maak een leuke cadeaukaartverpakking met stempels, inkt en papier. Schrijf je binnenkort online in voor jouw favoriete workshop, op locatie is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Binnenkort maken we meer bekend over het programma. Houd onze website in de gaten of volg ons op Facebooken blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Alvast kaarten bestellen?

Meer evenementen & beurzen


Euro Bike Frederichtshaven 2020

Euro Bike Frederichtshaven 2020

Sportief of urban: iedereen die zaken doet in de fietsindustrie moet naar EUROBIKE gaan. EUROBIKE is de onbetwiste toonaangevende wereldwijde handelsbeurs voor de fietsindustrie. Dit is waar de fie...

50PlusBeurs in 2021: De 28e editie zal plaatsvinden van 14 tot en met 18 september 2021 in de Jaarbeurs Utrecht

50PlusBeurs in 2021: De 28e editie zal plaatsvinden van 14 tot en met 18 september 2021 in de Jaarbeurs Utrecht

De 28e editie van de 50PlusBeurs zal vanwege de coronacrisis geen doorgang vinden. ’s Werelds grootste evenement voor actieve plussers werd verwacht plaats te vinden van 15 tot en met 19 septem...

Bike Brussel

Bike Brussel

Een mooie weergave van alles wat de fiets en fietsen aangaat… Fietsen (stadsfietsen, elektrische fietsen, compacte fietsen, kinder fietsen, bakfietsen, huurfietsen,…)...

Meer ›