Ebike Das Original oorkonde naar De Geus

Tweewieler.nl 21 december 2018

De Geus Tweewielers in Oud-Beijerland kreeg onlangs de eerste Ebike Das Original oorkonde uitgereikt. De Geus was één van de eerste dealers die het merk omarmde en meteen met een brede collectie aan de slag ging. “Als echte e-bike specialist denken ze actief met ons mee en verkochten in korte tijd mooie aantallen. Met mooie ambities voor 2019. Het is een voorbeeld van een dealer die wij graag aan ons exclusieve merk verbinden,” zegt Rob Laarman van E-Bike Das Original. Lees hier het hele artikel op kliknieuws.nl

Ebike Das Original levert 1000e e-bike

Nieuwsfiets.nu 24 november 2018

UDEN/AMSTERDAM – Op 23 november 2018 leverde E-bike Das Original, in het eerste jaar dat ze op de markt zijn, leveren ze de 1000e e-bike af bij Tromm Tweewielers in Amsterdam. Deze mijlpaal is ruim een jaar eerder bereikt dan gepland.

“Het bevestigt natuurlijk de sterke opmars van Ebike Das Original, maar specifiek ook de behoefte aan betaalbare premium e-bikes, die van scratch af aan als e-bike zijn ontworpen, met opmerkelijk goede rijeigenschappen en een eigen en herkenbaar design,” concludeert Rob Laarman van E-Bike Factory. “We willen snel naar 100 gemotiveerde Ebike Das Original dealers en de groei in verkopen volgt dan vanzelf. Op weg naar een volgende mijlpaal.” Lees het hele artikel op nieuwsfiets.nu

Ebike Das Original bij Life is Beautiful met Chimène van Oosterhout

RTL XL 16 november 2018

Premium e-bike merk van dealers voor dealers

Tweewieler 31 augustus 2018

Ebike Das Original is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. Twee Duitse ondernemers, met ervaring bij het automerk Lotus en in de exclusieve fietsbranche, zagen ruimte voor een premium e-bike merk, made in Germany en handgemaakt. E-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, zowel qua techniek als design.
Het het hele artikel op tweewieler.nl

Ebike Das Original nu ook in Nederland!

Elektrische Fietsen 25 juli 2018

De Nederlandse fietsmarkt is een Duits e-bikemerk rijker. Sinds kort worden de excentrieke elektrische fietsen van Ebike Das Original verkocht in Nederland. Grondleggers van Ebike Das Original, Wolfgang Momberger en Helge von Fugler, geven hun e-bikes een afwijkend design mee. Zij zien het fabriceren van een fiets als maatwerk en dat zie je terug in het productieproces: er wordt alleen gewerkt met leveranciers van A-merk onderdelen en elke fiets wordt volledig door één en dezelfde persoon gemaakt, van frame tot eindproduct. De frames worden aangeleverd vanuit Azië, waarna ze in Duitsland in elkaar worden gezet en voorzien van de kenmerkende Ebike Das Original tweekleurenlak.
Lees alles op elektrischefietsen.com

Ebike Das Original wint race in Telegraaf fietstest

Kliknieuws 21 april 2018 

De Telegraaf heeft in samenwerking met de Consumentenbond de bekendste e-bike merken van dit moment getest. Daaruit kwam de Ebike Das Original C004 Comfort met de hoogste gebruikersscore als winnaar uit de bus. In Uden is de Ebike Factory te vinden aan de Liessentstraat 2c.
Lees het hele artikel op kliknieuws.nl

Nieuwe collectie Ebike Das Original op E-Bike Xperience

Tweewieler 21 februari 2018

Ebike Das Original presenteert speciale Dutch-modellen voor de Nederlandse markt op E-Bike Xperience (2-4 maart). De importeur van Ebike Das Original is Ebike Factory in Uden. In Duitsland is het merk al succesvol, en nu zijn er nieuwe modellen speciaal voor de Nederlandse markt.
Lees het hele artikel op tweewieler.nl