BOVAG en Ebike Das Original organiseren webinars


Ondanks dat tijdens de Corona crisis alle groepsbijeenkomsten, vergaderingen en trainingen geannuleerd zijn, blijft de behoefte overeind staan om met groepen mensen te communiceren. Reden voor onder ander BOVAG en Ebike Das Original om het fenomeen webinar in te zetten.

Een webinar is een vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet met uitsluitend online publiek. Deelnemers kunnen het webinar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker(s) zien en horen. In deze weken, waarin mensen zoveel mogelijk thuis werken, wordt enorm veel online gecommuniceerd en een webinar is één van de online opties. BOVAG en Ebike Das Original zijn, onafhankelijk van elkaar, op het idee gekomen om een websinar in te zetten voor kennisoverdracht met de achterban.

WEBINAR 1 – BOVAG (woensdag 8 april 17:00 uur) | De eerstvolgende webinar vindt vanmiddag al plaats om 17:00 uur en is geïnitieerd door BOVAG. Daarin krijgen ondernemers een heldere uitleg over de regelingen Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW), Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS) en Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO). BOVAG zet ze op een rij en geeft woensdag 8 april om 17.00 uur in een live webinar tekst en uitleg over deze onderwerpen.
Heeft u vragen waar u graag tijdens het webinar een antwoord op wilt hebben, dan kunt u die nu alvast stellen door deze te mailen naar carolinebekkering@bovag.nl. Let op: het webinar gaat uitsluitend over NOW, TOZO en TOGS en alleen vragen daarover komen aan bod. Voor andere vragen verwijst BOVAG door naar de afdeling Ledenadvies op 030 65 95 300 of ledenadvies@bovag.nl.

WEBINAR 2 – EBIKE DAS ORIGINAL/ENVIOLO (maandag 20 april, 11:00 uur) | Door middel van een webinar organiseert Ebike Das Original in samenwerking met Enviolo een (verkoop)technische training over de traploze en automatische schakelproducten, waarmee een aantal modellen van Ebike Das Original afgemonteerd zijn. Om alle voordelen van het systeen nogmaals onder de aandacht te brengen, geeft Ebike Das Original als ‘medevakbroeder’ concrete uitleg, verkoopargumenten en praktische tips die ondernemers meteen in de praktijk kunnen toepassen.
Het webinar vindt plaats op maandag 20 april as, van 11.00 tot 12.00 uur. Meerdere mensen kunnen hieraan deelnemen, vanaf hun eigen desktop, laptop of tablet. Tijdens het webinar kunnen ook vragen gesteld worden via de chatfunctie.

Bron: Fietsnieuws.nu

Laatste nieuws


Extra ‘Vélovakdag’ op huisshow

Extra ‘Vélovakdag’ op huisshow

Als reactie op het annuleren van Vélovak 2020 heeft Ebike Das Original besloten om aan hun huisshow in Uden een extra dag toe te voegen, waarnaar ze de voor Vélovak gemaakte afspraken...

Senioren sneller en mobieler

Senioren sneller en mobieler

De e-bike heeft senioren in de afgelopen jaren aanzienlijk mobieler gemaakt. Dat concludeert Univé na analyse van CBS-cijfers over het fietsgedrag in Nederland tussen 2010 en 2017. 65-plusser...

Grote fiets doorbraak in Europees COVID-19 herstelplan

Grote fiets doorbraak in Europees COVID-19 herstelplan

Europese fietsverenigingen markeerden vorige week een belangrijke doorbraak voor het fietsen op de EU-agenda als gelijkwaardige vervoerswijze met de autosector en het openbaar vervoer. Tijdens ee...

Ebike das Original ontzorgt fietslease met Mobeflex

Ebike das Original ontzorgt fietslease met Mobeflex

In een nieuwsbrief naar hun dealers heeft Ebike Das Original aangekondigd dat ze een samenwerking aangegaan zijn met Mobeflex, waardoor het nu ook eenvoudig om een e-bike via fietslease aan te schaf...

Meer ›