Maak u fiets smart met de Smartphone Hub


De SmartPhone Hub maakt van een e-bike een volledig verbonden e-bike en onderdeel van het digitale leven: dankzij de smartphone en de COBI.Bike-app wordt de Smartphone Hub een slimme besturingscentrale die navigeert, activiteiten registreert en met andere diensten en apps kan worden verbonden. 

De e-bike kan ook zonder smartphone worden gestart en bediend, want het in de Smartphone Hub geïntegreerde display toont je de belangrijkste rijgegevens. Daarmee blijf je altijd flexibel – waar de rit ook heen gaat.

De Smartphone Hub werkt alleen in combinatie met een mechanische versnelling, op de modellen 002+ en 003, hieronder hebben we ze voor jou op een rijtje gezet:

Intube Performance Comfort 002+
Intube Performance Comfort 003
Intube Performance Sport 002+
Intube Performance Sport 003
Intube Performance Zero 002+
Intube Performance Zero 003

Advanced Comfort 002+

Advanced Comfort 003
Advanced Sport 002+
Advanced Sport 003

Advanced Zero 002+
Advanced Zero 003

SmartphoneHub-kenmerken


ConnectiviteitDe SmartphoneHub en de COBI.Bike-app verbinden de eBike met de digitale wereld - van het streamen van muziek, gegevens over je conditie en telefonie tot de integratie met andere diensten en apps zoals Strava en komoot. 

Intelligente oplossingDe combinatie van SmartphoneHub, COBI.Bike-app en smartphone zorgt voor een compleet verbonden rijbelevenis. Tegelijk genieten eBikers van maximale flexibiliteit - ze kunnen met of zonder aangesloten smartphone fietsen. 

Geïntegreerd displayDe eBike kan ook zonder smartphone worden bediend met behulp van het 1,52-inch lcd-scherm dat in de SmartphoneHub is geïntegreerd. Het display toont de belangrijkste rijgegevens. 

AfstandsbedieningMet de afzonderlijke bedieningseenheid kunnen eBikers alle functies eenvoudig, veilig en comfortabel vanaf het stuur bedienen.

NavigatieDe COBI.Bike-app toont de weg - met een 2D- of 3D-kaartweergave. De navigatie-instructies worden ook via de spraakfunctie gegeven. 
 

Live weersverwachtingenZo geniet je zorgeloos van het landschap: met tot op de minuut nauwkeurige weersvoorspellingen en nauwkeurige weergegevens zijn eBikers dankzij de COBI.Bike-app altijd goed geïnformeerd. 

TrainingspartnerDe COBI.Bike-app maakt van de smartphone een trainer door deze te koppelen aan fitness- en gezondheidsdiensten zoals Apple Health, Google Fit, Strava en komoot.

Gegevens over uw conditieMet de COBI.Bike-app hebben eBikers altijd een overzicht van de belangrijkste trainingsgegevens, zoals prestaties, cadans en calorieverbruik, die met één druk op de knop ook kunnen worden voorgelezen. Daarnaast kan er ook een hartslagmeter worden aangesloten. 

EntertainmentGemakkelijk naar lievelingsmuziek of de nieuwste misdaadthriller luisteren: met de COBI.Bike-app hebben eBikers toegang tot streamingdiensten voor muziek en audioboeken zoals Spotify of Audible. Deze apps kunnen eenvoudig worden bediend met de afstandsbediening. 

LeesbaarheidInformatie is altijd gemakkelijk af te lezen, zowel op het scherm van de smartphone als op het display dat in de SmartphoneHub is geïntegreerd. 

Andere SmartphoneHub-kenmerken

 

 • ​​​​​Opstappen vergemakkelijkt:
  met de Quick Start Guide kunnen gebruikers in slechts enkele stappen vertrouwd raken met de belangrijkste functies van de SmartphoneHub en de COBI.Bike-app.
 • Handen aan het stuur:
  dankzij de spraakfunctie hoeven eBikers niet meer naar het display te kijken - of het nu gaat om navigeren of het schakelen tussen functies. 
 • Snelle routeplanning:
  met de opgeslagen favoriete plaatsen bereiken eBikers nog sneller hun bestemming. 
 • Selectie van routeprofielen:
  de fietser kan kiezen tussen de snelste, de kortste of de rustigste route.
 • Optionele houder:
  voor iPhone-bezitters zijn er speciale smartphone-cases verkrijgbaar. 
 • Eenvoudig up-to-date blijven:
  een update van de SmartphoneHub gebeurt direct via de COBI.Bike-app. 
 • Service:
  een melding geeft informatie over de volgende servicebeurt. Software-updates en storingsanalyse van de andere componenten kunnen door de dealer met de DiagnosticTool worden uitgevoerd.
 • Loopondersteuning:
  de in twee stappen activeerbare functie ondersteunt het duwen van de eBike tot 6 km/u – met of zonder bagage of bij het overwinnen van obstakels. 
 • Licht:
  het licht kan gemakkelijk worden in- en uitgeschakeld via de bedieningseenheid van het systeem. 

Connectiviteit

Slimmer eBiken                                    Met de COBI.Bike-app kan de SmartphoneHub via Bluetooth met de smartphone verbonden worden. Met de app beschik je over een modern, volledig geïntegreerd controlecentrum - met realtime gegevens over je conditie, routeplanning, opnamemogelijkheden en spraakfunctie. Motorgegevens en actieradius worden eveneens in real time weergegeven. Zo ben je verbonden met de digitale.

Download de app hier:
Google Play Store
Apple App Store