De beste componenten en topdesign

Zeker van onze kwaliteit

Ebike Das Original

Stevige garanties


Handgemaakt, de beste componenten, topdesign en 100% afgestemd op uw behoefte als gebruiker. Bij Ebike Das Original zijn we zeker van onze kwaliteit. Daar durven we dan ook stevige garanties op te geven: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar garantie op de accu, 4 jaar garantie op Enviolo en 2 jaar garantie op de componenten.

4 jaar accugarantie

Op uw accu moet u kunnen vertrouwen. De accu’s van Bosch die we voor onze modellen gebruiken zijn van een uitmuntende kwaliteit. Stuk voor stuk met een hoge capaciteit tot maximaal 625 Wh en een betrouwbare kwaliteit. Kortom, een krachtige ondersteuning en een hoge actieradius. Daar durven we rustig 4 jaar garantie op te geven. Dat fietst toch een beetje zekerder. Overigens geldt deze garantie alleen voor de eerste eigenaar en na registratie via deze link Bij commercieel gebruik zoals verhuur geldt de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.

30 jaar framegarantie

De ruggengraat van elke e-bike is het frame. Mooi om naar te kijken, maar ook belangrijk voor de ergonomie en de rijeigenschappen van de fiets, ook bij hogere snelheden. Alle frames van Ebike Das Original zijn zeer stijf, licht van gewicht, mooi van vorm en extra herkenbaar door de 2-tone lak.

Elk Ebike Das Original-frame heeft maar liefst 30 jaar garantie. Wij twijfelen namelijk geen seconde aan de kwaliteit. En goed om te weten voor fietsvakantiegangers; het maximale draagvermogen van het frame is gegarandeerd tot 140 kg.

4 jaar garantie op Enviolo

Elektrisch fietsen is comfortabel fietsen. De topmodellen van Ebike Das Original zijn daarom uitgerust met het traploze en automatische schakelsysteem van Enviolo. Dit innovatieve systeem is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie en Ebike Das Original geeft daar bovenop nog eens 2 jaar garantie! Of garantie tot 25000 km. Dat is pas zorgeloos genieten. Overigens geldt deze garantie alleen voor de eerste eigenaar en na registratie via deze link. Bij commercieel gebruik zoals verhuur en bij Speed Pedelecs geldt de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.

Kwaliteit en garanties
Alleen de beste kwaliteit
Ebike Das Original staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid.
Lees meer
Modellen en specificaties
Een fiets voor elke wens
Wij koppelen uw wensen aan de juiste e-bike. Ons assortiment is ruim en voorziet in elke behoefte.
Bekijk het aanbod
Accessoires
Puntjes op de i
Completeer uw nieuwe e-bike met een van onze maatwerkfietstassen.
Lees meer