Een unieke synergie

Catalogus
Nieuwe modellen
Hier aanvragen
Ebike Das Original

Kwaliteit meets design

De unieke synergie tussen frame, aandrijving en componenten is geïnspireerd door uw behoefte als gebruiker. De nieuwe Ebike Das Original serie is daarom ontwikkeld met de nieuwste frametechnologie en combineert een hoge functionaliteit met fraai design. Voor ons is het belangrijk dat u zorgeloos kunt fietsen.

Alle essentiële delen van onze e-bikes zijn tot achter de komma op elkaar afgestemd. Het frame, de aandrijving en de vele componenten vullen elkaar niet alleen aan, ze versterken elkaar. Onze e-bikes zijn niet ontwikkeld als standaard fiets, ze zijn ontwikkeld vanuit de e-bike gedachte. Duurzaam zijn, comfortabel en betrouwbaar.

Zo springen de chique, slanke lichtgewicht frames onmiddellijk in het oog. En zorgen ze voor een heerlijk zitcomfort en een geweldige rijstabiliteit, ook op hogere snelheden. Dat is een veilig gevoel voor onderweg. Daarnaast zijn onze modellen afgewerkt met uitsluitend de beste e-bike gecertificeerde componenten. Denk bijvoorbeeld aan merken als Shimano, Enviolo, SKS Germany, Continental en AXA. Alle modellen worden uitsluitend aangedreven door motoren en accu’s van Bosch; efficiënt tot wel 625 Wh, stil en zuinig. Dat is een krachtige ondersteuning en een hoge actieradius.

Zit heerlijk, voelt veilig,

fietst fantastisch

Ebike Das Original

Keuzehulp

De e-bikes van Ebike Das Original maken buiten genieten mogelijk. Elke Ebike Das Original is vanuit die gedachte ontwikkeld en geproduceerd. Onze modellen zijn toegerust op uw behoefte, wat die behoefte ook is. De Ebike-keuzehulp helpt u bij het maken van de juiste keuze. Zo weet u zeker dat u op een e-bike stapt die bij u past. Wilt u eerst een proefrit maken, dan kan dat gewoon bij u thuis.