Het is ons specialisme

Premium fietsen uit Duitsland


Met de hand gemaakt in Duitsland; dat zegt genoeg. Onze e-bikes zijn ontwikkeld als e-bike en niet als ‘een fiets met een accu’. Het is ons specialisme. De techniek, de hoogwaardige componenten, het design en het frame; alles is op elkaar afgestemd. Dat garandeert een uniek zitcomfort, heerlijke rijeigenschappen en een veilig, vertrouwd gevoel als u onderweg bent. Ook goed om te weten; elke Ebike Das Original wordt op één werkplek met de hand gemaakt door één constructeur. Zo houden we onze kwaliteit letterlijk in de hand en hebben we er veel meer grip op. En u hoeft geen zorgen te hebben over de kwaliteit.

Ebike Das Original

Best getest

De e-bikes van Ebike Das Original scoren uitmuntend in de testen. De ANWB en de Nationale Fietstest noemen de modellen C004 Dutch en C009 Dutch echte uitblinkers. Leuker nog, de C004 Dutch is al twee jaar op rij (in 2018 en 2019) de winnaar van de Nationale Fietstest (een samenwerking van De Telegraaf, de Fietsbond en de Consumentenbond). Alle reden om trots te zijn.

De Fietstest is een 120 km lange test onder alle omstandigheden, uitgevoerd door ervaren fietsers en technici. Die win je niet zomaar. De C004 Dutch scoorde twee jaar op rij het beste op alle testcriteria. Van afwerking en motor tot gewicht en stabiliteit. Kers op de taart is de dik verdiende 10 die ons model C009 Dutch van de ANWB kreeg voor rijstabiliteit.

Ebike Das original

Heerlijk buiten zijn

Uw eigen plan trekken. Dat vrije gevoel is fantastisch. Samen ontdekt u nieuwe plekjes en voelt u die zachte bries in het gezicht. Diep inademen en de energie voelen stromen. Een koffietje drinken op een van uw favoriete plekjes. Af en toe even afstappen en genieten van het moment.

Kwaliteit en garanties
Alleen de beste kwaliteit
Ebike Das Original staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid.
Lees meer
Kwaliteit meets design
De 2021 serie
Ontwikkeld met de nieuwste frametechnologie en combineert een hoge functionaliteit met fraai design.
Speed Pedelec
Uitgevoerd met ABS
De combinatie van voorwiel-ABS en loskomregeling voor het achterwiel zorgt voor extra veiligheid.
Bekijk ons topmodel