De lage instap en de stabiele wegligging zijn geweldige voordelen


Op een Ebike Das Original kom je nog ’s ergens…

“Mijn man had al een Ebike Das Original en is daar erg tevreden over. Wij zijn de jongsten niet meer dus een beetje hulp met trappen is zeker fijn. De eerste e-bike die ik kocht was niet volautomatisch. Ik moest dus zelf schakelen en met mijn duim gaat dat maar moeilijk, vooral omdat ik zoveel schakel. De Ebike Das Original is volautomatisch en dat bevalt me heel goed. De lage instap en de stabiele wegligging zijn voor mij ook belangrijke voordelen.”


Altijd de wind in de rug

“Sinds mijn man en ik een Ebike Das Original hebben zijn we veel meer gaan fietsen. Dat deden we al, maar nu gaan we ook gewoon als het wat harder waait. En de afstand maakt ons ook niet meer zoveel uit. Het is net alsof we op de e-bikes altijd de wind in de rug hebben. We fietsen nu naar Limburg of we gaan naar de Veluwe. Wij fietsen heel graag dus willen we dat op zoveel mogelijk verschillende plekken doen.” 

De wereld wordt groter op een Ebike Das Original 

“Je wereld wordt er echt groter van. Binnenkort gaan we bijvoorbeeld met de fietsbus naar Karinthië. Ik ben erg benieuwd hoe het fietsen in de bergen gaat. Dat gaat vast goed, want sinds ik e-bike heb ik sowieso veel minder last van mijn knieën.”


120 kilometer op een volle accu

“Ik ben dus erg tevreden. De Ebike Das Original is een fijne fiets, mooi afgewerkt ook, met de accu die ze slim in het frame verstopt hebben. Wat ik ook fijn vind is dat ik met die accu zeker 120 kilometer kan fietsen. Dan komen we nog ’s ergens. En hij laadt nog snel op ook. De verkoper zei dat er 4 jaar garantie op de accu zit en maar liefst 30 jaar op het frame! Dan moet het wel een goede fiets zijn.”