"Een mooi afgewerkte, sportieve e-bike met zoveel garantie, die is elke euro waard.”

Mijn Ebike Das Original is de beste aankoop sinds tijden


“Ik deed altijd een beetje lacherig over e-bikes, ik voelde me trouwens ook veel te jong voor een e-bike. Dat is toch iets voor senioren? En dan dat doosje achter op de bagagedrager, dat vond ik een beetje raar. Dat veranderde toen we voor mijn verjaardag een fietsenwinkel bezochten. Mijn man fietste – een beetje plagerig – langs op een e-bike. Moet je ook eens proberen, zei hij. Nou, vooruit dan maar dacht ik. En eerlijk is eerlijk, ik heb het geprobeerd en dat voelde eigenlijk heel fijn.”


Slim in het frame

“Het plan om een nieuwe fiets te kopen was er al dus ben ik uiteindelijk toch overstag gegaan. We zijn een kijkje gaan nemen bij John Vermeulen Fietsplezier in Geldrop. John liet ons verschillende e-bikes zien, maar dat broodtrommeltje achterop zat me nog steeds een beetje dwars.

De Ebike Das Original heeft dat broodtrommeltje dus niet. De accu is namelijk heel slim en modern in de onderbuis van het frame verstopt. Hij vertelde ook dat Ebike Das Original alleen maar e-bikes maakt, het is dus niet iets dat ze erbij doen. Toen John begon over de 4 jaar garantie op de accu en 30 jaar garantie op het frame van de Ebike Das Original was ik om. Een mooi afgewerkte, sportieve e-bike met zoveel garantie, die is elke euro waard.”


Uit de auto

“De Comfort heeft mij echt uit de auto gehaald. Ik merk dat ik vooral voor kortere afstanden veel vaker de fiets pak, weer of geen weer. Ik pak ‘m als ik naar het dorp ga, naar de sportschool, soms pak ik hem zelfs voor zakelijke afspraken. Op de sportschool onlangs kreeg ik complimenten. Mooie design, sportief, hip. Hoe leuk is dat? Je moet echt goed kijken om te zien dat het een e-bike is.”


De wereld ontdekken is veel leuker op een Ebike Das Original

“Onze actieradius is alleen maar groter geworden. Dit jaar nemen mijn man en ik allebei onze Ebikes mee op vakantie. Mijn man heeft namelijk een Ebike Das Original Sport. We willen graag nieuwe plekken ontdekken, ook als we daarvoor een berg op moeten. Dat gaat allemaal een stuk makkelijker nu. Je ontdekt de wereld om je heen veel leuker als je het op de fiets doet. Zo pakken we bijvoorbeeld ook steeds vaker samen een fietsroute – Brabant heeft er heel veel. Gaan we een weekendje weg, dan gaat de Ebikes mee. En dan heb ik het nog niet over hoe milieuvriendelijk en duurzaam de Ebike is. Ik durf gerust te zeggen dat mijn Ebike Das Original de beste aankoop sinds tijden is.”